VI. kerület, Izabella utca, 2 szobás, szépen felújított kiadó lakás – albérlet

Az Izabella utca VI.kerületi részén, a Podmaniczky utcához közel, kiadó hosszú távra egy 56 négyzetméteres, nagyon szép állapotban lévő lakás.
2 szoba (egymásból nyílnak), konyha étkezősarokkal, előszoba, fürdőszoba wc-vel, és tágas kamra. A ház felújított, a lakás a második emeletén található, a szobák az udvarra néznek, naposak, az udvar és a folyosó rendezett, felújított. A lakás felújított, és frissen bútorozott, a bútorok 90 százaléka IKEA. Mosógép, gáztűzhely, szagelszívó, és hűtőgép van a lakásban. Fűtése gázkonvektoros, a meleg vizet villanybojler biztosítja.
Azonnal költözhető, ne maradjon le róla!
A bérleti díj 70.000 Ft/hó, 2 havi kaució szükséges.
Hívhat akár a szokott munkaidőn kívül is, illetve hétvégén is várom jelentkezését.

Category : albérlet &albérlet kiadó &ingatlanok &kiadó &kiadó albérlet &kiadó ingatlan &kiadó lakás &lakás &lakás albérlet &lakások

Hatékonyság

Büszke vagyok arra, hogy sikerült addig kristályosítani munkamódszerünket, hogy a reális áron kínált, jó paraméterekkel rendelkező lakásokra 1-3 héten belül megtaláljuk azt a bérlőt, aki a tulajdonos elvárásainak is megfelel.

 

Hiszek abban, hogy munkánkkal jelentősen könnyebbé tesszük mind a lakáskiadó, mind a bérlő ügyfeleink életét. Próbáljon ki minket, nem fog csalódni.

- Keszthelyi Péter

Elküldöm valakinek

E-mail küldése