XII. kerület, Mártonhegy, Denevér utca, 2 szobás, kertkapcsolatos kiadó lakás garázzsal, albérlet 12. kerület.

Kép feltöltése... Kérem várjon!
1

Ingatlan adatai

Típus: Kiadó tégla építésű lakás Bérleti díj: 65 ezer Ft
Fűtés: cirkó Méret: 56 nm
Hely: Budapest XII. ker. Cím: Denevér út
Emelet: földszint Szobák száma: 2

Az ingatlan részletes leírása

XII. kerületben, a Mártonhegyen, a Denevér utcában kiadó egy 56 nm-es, nappali + hálószobás lakás kertkapcsolattal, garázzsal, egy 4 lakásos társasházban.
A lakás hátránya, hogy a nappali nem világos, mivel egy hegyoldal felé néznek az ablakai, így nem igazán kap közvetlen napfényt.
Előnye, hogy hihetetlenül csendes, madárcsicsergős. Jó a levegő, zöld a környezet, valamint egy kb. 16 nm-es kertrész tartozik hozzá.
A teljes rezsi mindennel együtt kb. 45ezer Ft/hó.
A lakás a képek ellenére bútorozatlan, üres. Mosógép és hűtő nincs a lakásban, tehát olyan bérlőt keresünk, akinek van saját ágya, ruhás szekrénye, hűtője, mosógépe.
A fürdőszoba zuhanyzós.
A bérleti díj 65ezer Ft/hó, 2 havi kaució szükséges. A garázs bérleti díja havi 20ezer Ft, ennek bérlése nem kötelező, de nélküle nem igazán ideális a lakás (az 53-mas busz gyalog kb. 15 perc).
Hívhat akár a szokott munkaidőn kívül is, illetve hétvégén is várom jelentkezését.

Az ingatlant kiadó referens adatai

Keszthelyi Péter

Az ingatlan adatai :
Azonosító : #8553

Referens elérhetősége

Térkép

További kiadó lakások

Hatékonyság

Büszke vagyok arra, hogy sikerült addig kristályosítani munkamódszerünket, hogy a reális áron kínált, jó paraméterekkel rendelkező lakásokra 1-3 héten belül megtaláljuk azt a bérlőt, aki a tulajdonos elvárásainak is megfelel.

 

Hiszek abban, hogy munkánkkal jelentősen könnyebbé tesszük mind a lakáskiadó, mind a bérlő ügyfeleink életét. Próbáljon ki minket, nem fog csalódni.

- Keszthelyi Péter

Elküldöm valakinek

E-mail küldése