Ha kiadná lakását…

lakáskiadás 100%-os garanciával

Irodánk lakások kiadásával foglalkozik. Ügyfeleink rendszeresen keresnek nálunk budapesti kiadó lakásokat, valószínűleg olyat is, mint az Öné.

Büszkék vagyunk arra, hogy sikerült addig kristályosítani munkamódszerünket, hogy a reális áron kínált, jó paraméterekkel rendelkező lakásokra 1-3 héten belül megtaláljuk azt a bérlőt, aki a tulajdonos elvárásainak is megfelel.

Szívesen segítenünk Önnek is ebben.

Vállaljuk, hogy olyan bérlőt találunk, aki az Ön által támasztott követelményeknek megfelel.

A szolgáltatás teljes körű, tehát magában foglalja a bérlő jelöltek felkutatását, azok megszűrését, a potenciális bérlőknek való lakásbemutatást, a velük való tárgyalást, valamint segítünk Önöknek megkötni a bérleti szerződést.

GARANCIA

Kizárólag olyan bérlőkkel foglalkozunk, aki képes kifizetni a 2 havi kauciót és a bérleti díjat, hosszú távra tervez és szerződésben vállalja, hogy ha 1 éven belül valamiért felmond, akkor a kauciót Ön jogosult megtartani.
Bizonyos esetekben azt is vállaljuk, hogy ha a bérlő elmegy egy éven belül, akkor díjmentesen közvetítünk újabb bérlőt.

LAKÁSFELÜGYELET

Ha például külföldön, vagy messze lakik a kiadó lakástól, nincs ideje foglalkozni vele, vagy csak megunta a folyamatos problémákat, partnerünk segítségével igénybe tud venni ingatlankezelési szolgáltatást, amely minden napi gondot levesz a válláról.

Ha Önnek kiadó lakása van, jelezze nekünk a kapcsolatfelvétel menüpontban, hogy a lehető leghamarabb elkezdessünk dolgozni a leendő bérlője megtalálásán.

Hatékonyság

Büszke vagyok arra, hogy sikerült addig kristályosítani munkamódszerünket, hogy a reális áron kínált, jó paraméterekkel rendelkező lakásokra 1-3 héten belül megtaláljuk azt a bérlőt, aki a tulajdonos elvárásainak is megfelel.

 

Hiszek abban, hogy munkánkkal jelentősen könnyebbé tesszük mind a lakáskiadó, mind a bérlő ügyfeleink életét. Próbáljon ki minket, nem fog csalódni.

- Keszthelyi Péter

Elküldöm valakinek

E-mail küldése